Regiobijeenkomst 24 november 2022

22 december 2022

Eerste Regiobijeenkomst sinds lange tijd is een feit!

Op 24 november konden we eindelijk weer eens een live regiobijeenkomst houden. College de Heemlanden in Houten bood ons hun gastvrijheid aan. Vanuit Iddink was Dorina van Delft aanwezig om ons te vertellen over Magister.learn. Daarna ook over ELO in het algemeen.

Om 14.00 uur kwam de koffie en de thee en zaten we gezellig bij elkaar. We zijn tevreden dat we nu zo’n eerste keer toch een leuk groepje bij elkaar hebben en hopen dit uit te kunnen bouwen.

Hier lees je het uitgebreide verslag van de regiobijeenkomst.

Actief en betrokken bij de
Toekomst in uitvoering

Toekomst in uitvoering

MmM-nieuwsbrief

Zijn je collega’s al op de hoogte van het bestaan van Meesters met Magister? Samen maken we Magister handiger, sneller en gebruiksvriendelijker en daar heeft iedereen baat bij. Laat hieronder je mailadres achter en meld je aan voor de nieuwsbrief. We waarderen het als je vakgenoten informeert over ons bestaan. Samen staan we (nog) sterk(er)!
Aanmelden nieuwsbrief

Door het invullen en versturen van dit formulier geef je aan dat je graag de informatieve nieuwsbrief van Meesters met Magister wilt ontvangen.

We gebruiken Mailchimp als ons nieuwsbriefplatform. Door te klikken op abonneren, geef je toestemming voor het overbrengen van je informatie naar Mailchimp voor verwerking. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier.

Je kunt je toestemming op elk moment intrekken door op de link 'afmelden' te klikken in de nieuwsbrief-e-mail.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram