Agenda

Een overzicht

MmM organiseert o.a. klant-events, bestuurs- en ledenvergaderingen en natuurlijk het Iddink-overleg. In de agenda kun je precies terugvinden wanneer de bijeenkomsten zijn.

Heb jij ook iets voor de agenda? Laat het ons weten via: [email protected].

Regiobijeenkomst

Dinsdag  28 november 2023
Tijd: 14.00 uur – 16.00 uur.
Christiaan Huygens College, Eindhoven

Overleg Bestuur MMM

Woensdag 10 januari 2024

Overleg MMM-Iddink

Woensdag 17 januari 2024

Jaarvergadering

Vrijdag  26 januari 2024
Tijd: 14.00 uur – 16.00 uur.
Stadskasteel Oudaen, Oudegracht 99, Utrecht

Actief en betrokken bij de
Toekomst in uitvoering

Toekomst in uitvoering

MmM-nieuwsbrief

Zijn je collega’s al op de hoogte van het bestaan van Meesters met Magister? Samen maken we Magister handiger, sneller en gebruiksvriendelijker en daar heeft iedereen baat bij. Laat hieronder je mailadres achter en meld je aan voor de nieuwsbrief. We waarderen het als je vakgenoten informeert over ons bestaan. Samen staan we (nog) sterk(er)!
Aanmelden nieuwsbrief

Door het invullen en versturen van dit formulier geef je aan dat je graag de informatieve nieuwsbrief van Meesters met Magister wilt ontvangen.

We gebruiken Mailchimp als ons nieuwsbriefplatform. Door te klikken op abonneren, geef je toestemming voor het overbrengen van je informatie naar Mailchimp voor verwerking. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier.

Je kunt je toestemming op elk moment intrekken door op de link 'afmelden' te klikken in de nieuwsbrief-e-mail.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram