Magister.Me stopt!

16 februari 2022

Magister heeft, als onderdeel van Sanoma Learning, via een nieuwsbrief laten weten het specifieke product Magister.me vanaf dit schooljaar niet verder uit te breiden. Het volledige bericht kun je teruglezen via deze link. Magister.me blijft in de huidige vorm beschikbaar en inzetbaar tot en met 31 juli 2023. Laat het ons weten als je naar aanleiding van Iddinks besluit om Magister.Me uit de markt te halen, met ons in contact wilt komen via mailadres: [email protected].

Actief en betrokken bij de
Toekomst in uitvoering

Toekomst in uitvoering

MmM-nieuwsbrief

Zijn je collega’s al op de hoogte van het bestaan van Meesters met Magister? Samen maken we Magister handiger, sneller en gebruiksvriendelijker en daar heeft iedereen baat bij. Laat hieronder je mailadres achter en meld je aan voor de nieuwsbrief. We waarderen het als je vakgenoten informeert over ons bestaan. Samen staan we (nog) sterk(er)!
Aanmelden nieuwsbrief

Door het invullen en versturen van dit formulier geef je aan dat je graag de informatieve nieuwsbrief van Meesters met Magister wilt ontvangen.

We gebruiken Mailchimp als ons nieuwsbriefplatform. Door te klikken op abonneren, geef je toestemming voor het overbrengen van je informatie naar Mailchimp voor verwerking. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier.

Je kunt je toestemming op elk moment intrekken door op de link 'afmelden' te klikken in de nieuwsbrief-e-mail.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram