Samenwerking Sivon

22 december 2022

In schooljaar 20/21 is Sivon ingeschakeld in verband met de toen voorgenomen prijsverhoging voor het licentietarief door de Iddinkgroep).

Hoe is de relatie nu met Sivon? We zijn daarna in gesprek gebleven. Sivon heeft een bepaalde expertise die wij niet bezitten. Zij kunnen ons daarmee van dienst zijn. We trekken nu samen met SIVON op omdat Sivon ook namens de scholen kan optreden en we samen sterker staan. De inhoudelijke expertise van MmM en de bestuurlijke invloed van SIVON vullen elkaar aan.

Zie ook: sivon.nl.

Actief en betrokken bij de
Toekomst in uitvoering

Toekomst in uitvoering

MmM-nieuwsbrief

Zijn je collega’s al op de hoogte van het bestaan van Meesters met Magister? Samen maken we Magister handiger, sneller en gebruiksvriendelijker en daar heeft iedereen baat bij. Laat hieronder je mailadres achter en meld je aan voor de nieuwsbrief. We waarderen het als je vakgenoten informeert over ons bestaan. Samen staan we (nog) sterk(er)!
Aanmelden nieuwsbrief

Door het invullen en versturen van dit formulier geef je aan dat je graag de informatieve nieuwsbrief van Meesters met Magister wilt ontvangen.

We gebruiken Mailchimp als ons nieuwsbriefplatform. Door te klikken op abonneren, geef je toestemming voor het overbrengen van je informatie naar Mailchimp voor verwerking. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier.

Je kunt je toestemming op elk moment intrekken door op de link 'afmelden' te klikken in de nieuwsbrief-e-mail.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram