Tariefsverhoging Magister

13 juni 2020

Magister (IddinkGroep) heeft voor het schooljaar 20/21 een verhoging van bijna 30% aangekondigd voor het licentietarief van schoolbesturen in het voortgezet onderwijs. MmM heeft dit aangekaart in het reguliere overleg met Iddink in mei en om toelichting gevraagd. Dit heeft niet tot een bijstelling geleid. Als vervolg hierop trekt MmM samen met SIVON op in het overleg met Iddink. SIVON is een coöperatie van schoolbesturen in het PO en VO. Samen vertegenwoordigen we een groot deel van de Magistergebruikers.

Schoolbesturen in het voortgezet onderwijs ontvingen een brief van Magister waarin de verhoging van het licentietarief werd aangekondigd. Het belangrijkste bezwaar tegen de tariefsverhoging, is dat deze te fors is en dat scholen niet eerder met zo’n hoge verhoging te maken hebben gehad.

In gesprek met Iddink

Van onze leden hebben we vragen gekregen over de tariefsverhoging en zij hebben hun onvrede daarover geuit, zowel over de forse verhoging als over het verplicht afnemen van enkele nieuwe modules. Om een goed beeld te krijgen van de mening van onze leden hebben we een vragenlijst uitgezet.

We trekken nu samen met SIVON op omdat de bij hen aangesloten scholen dezelfde geluiden hebben laten horen en we samen sterker staan. De inhoudelijke expertise van MmM en de bestuurlijke invloed van SIVON vullen elkaar aan.

Zie ook: sivon.nl

Actief en betrokken bij de
Toekomst in uitvoering

Toekomst in uitvoering

MmM-nieuwsbrief

Zijn je collega’s al op de hoogte van het bestaan van Meesters met Magister? Samen maken we Magister handiger, sneller en gebruiksvriendelijker en daar heeft iedereen baat bij. Laat hieronder je mailadres achter en meld je aan voor de nieuwsbrief. We waarderen het als je vakgenoten informeert over ons bestaan. Samen staan we (nog) sterk(er)!
Aanmelden nieuwsbrief

Door het invullen en versturen van dit formulier geef je aan dat je graag de informatieve nieuwsbrief van Meesters met Magister wilt ontvangen.

We gebruiken Mailchimp als ons nieuwsbriefplatform. Door te klikken op abonneren, geef je toestemming voor het overbrengen van je informatie naar Mailchimp voor verwerking. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier.

Je kunt je toestemming op elk moment intrekken door op de link 'afmelden' te klikken in de nieuwsbrief-e-mail.

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram