Frank Spijkers

Meeten met Meesters: Frank Spijkers

Om een beter beeld te krijgen van de mensen achter de Meesters stellen we je graag voor aan het bestuur van Meesters met Magister.

Frank Spijkers, voorzitter bijt het spits af!

Wie ben je?
Ik ben Frank Spijkers, vader van twee studerende zoons. Ik kom oorspronkelijk uit Tilburg en heb Natuurkunde gestudeerd in Nijmegen, maar ik woon al ruim 25 jaar in Utrecht. Ik wandel iedere dag een stukje met onze boerenfox Lotje: een mooi moment voor reflectie en bezinning. 

Wat doe je? 
Sinds augustus 2015 ben ik rector van het Openbaar Lyceum Zeist. Daarvoor heb ik heel lang in Wageningen gewerkt op de school die nu Pantarijn heet. 

Hoe ben je betrokken bij Meesters met Magister? 
Ik vind het leuk om bezig te zijn op het snijvlak van onderwijs, organisatie en logistiek en dan niet alleen als (eind)gebruiker; ik denk ook graag mee over beleid en ontwikkelingen. Het is belangrijk dat er mensen zijn uit het veld die als gesprekspartner kunnen dienen voor de ontwikkelaars en verkopers van onderwijssoftware. Daar steek ik graag wat tijd in. 

Het mooiste van Magister? 
Er is een onderdeel dat er nog niet (helemaal) is, maar dat vast mijn favoriete onderdeel gaat worden en dat is een goede dynamische roosterkoppeling tussen Magister en de belangrijkste roosterpakketten.  

Netflix-serie, boek of muziek? 
Ik kijk geen Netflix (echt), maar lees op dit moment 'Alle tijd' van Ronald Giphart en ik luister graag seventies playlists op Spotify. 

Nieuws

Agenda

Forum

Ook interessant

22 november 2019
Frank Spijkers

Om een beter beeld te krijgen van de mensen achter de Meesters stellen we je graag voor aan het bestuur van Meesters met Magister. Frank Spijkers, voorzitter bijt het spits af!

LEES MEER
facebooklinkedin